Accountinstellingen wijzigen of bijwerken

In "Mijn Account" kun je de instellingen voor e-mailnotificaties, je wachtwoord en algemene accountinformatie aanpassen.

Beheren van je e-mailberichten

Er worden 3 soorten e-mails door Zazzle verstuurd. Als je er een of meerdere niet meer wenst te ontvangen, dan zul je dat voor ieder type e-mail apart moeten aangeven.

• Algemene Marketing E-mails (inclusief onze Nieuwsbrief en speciale aanbiedingen) kunnen worden in- of uitgeschakeld via het selectievakje onder E-mailberichten op de pagina AccountinstellingenAls het vakje niet meer is aangevinkt en je ontvangt nog steeds ongewenste marketing e-mails, dan kun je je formeel laten afmelden door een antwoord op de e-mail te sturen met "unsubscribe" als onderwerp.

• Winkel e-mailberichten (inclusief e-mailberichten die worden verstuurd als een product wordt gepubliceerd of verkocht) kun je wijzigen via Kennisgevingen onder het kopje Designer Account op dezelfde pagina. De frequentie waarmee je de verschillende winkelberichten ontvangt kan afzonderlijk worden ingesteld.

• Belangrijke Zazzle Berichten over de gebruikersvoorwaarden, accountbeveiliging of andere zeer belangrijke aankondigingen worden door Zazzle naar eigen beoordeling verstuurd naar alle actieve Zazzle accounthouders.

Wijzigen van je e-mailadres & wachtwoord

Je kan je e-mailadres en/of wachtwoord wijzigen onder het kopje E-mail instellingen bovenaan je Accountinstellingen pagina.

Beheren van je adresgegevens

Een volledige lijst van al je opgeslagen adressen kun je vinden door op de link "Adresboek" te klikken (bevindt zich in de linker werkbalk op de Accountinstellingen pagina). Hier kun je huidige adressen wijzigen, verwijderen of nieuwe adressen toevoegen voor eventuele toekomstige bestellingen.

Directe Links naar de belangrijkste accountbeheer pagina's

Klik op de links die corresponderen met het door jou gebruikte Zazzle domein:

Algemene Account Instellingen Pagina

Mijn Account Adresboek

Beheer Winkel E-mailberichten