Een product posten voor verkoop

Een Zazzle product voor verkoop aanbieden

Begin met de knop "Te koop aanbieden"

Zodra je je product hebt gemaakt en je klaar bent om het op onze marktplaats aan te bieden, klik dan op de knop "Te koop aanbieden" zoals hieronder weergegeven.

Image

Je krijgt een pagina met productopties te zien waar je zelf kunt controleren of je product op de juiste wijze op onze marktplaats wordt weergegeven. Laten we een voor een de opties bekijken.

Product beschikbaarheid

Image

Dit menu bepaalt op welke soort producten jouw ontwerp is toegestaan. De standaardinstelling is om alle modellen en kleuren te verkopen, maar je kunt dat veranderen. Je kunt bijvoorbeeld specificeren dat enkel donker gekleurde kleding voor je ontwerp is toegestaan als jouw ontwerp niet geschikt is voor lichte kleuren, of als je ethische of milieu overwegingen hebt, kun je bepalen dat enkel duurzame producten voor jouw ontwerp beschikbaar zijn.

Product categorisatie

Je ziet ook opties om de publieke en winkel-categorieën voor je product te bepalen. Klik op "Selecteer" naast elke optie om het pop-up venster te openen waar je je keuzes kunt maken.

Image

Zodra je je keuzes gemaakt hebt, zie je deze op de pagina weergegeven:

Image

Opmerking: het is vereist om een publieke en een winkel-categorie te kiezen om door te kunnen gaan. De tweede publieke categorie is optioneel.

Product maatwerk

Image

Als deze optie is geselecteerd, kunnen klanten die geïnteresseerd zijn om jouw ontwerp te kopen, de elementen (tekst of afbeeldingen) die je hebt toegevoegd, naar hun wensen aanpassen.

Hier zijn enige voorbeelden van hoe onze klanten producten aanpassen voordat zij het kopen:

• Zij zouden de naam van een persoon op de rug van een shirt dat je hebt ontworpen willen toevoegen.
  • Zij zouden het lettertype dat je hebt gekozen willen veranderen.
  • Zij zouden jouw elementen willen verwijderen en vervangen door hun eigen elementen.
  • Zij zouden jouw ontwerp op de achterkant van een shirt willen in plaats van op de voorkant.

Personaliseren zoals dit kan resulteren in meer verkopen, maar ook in minder controle over wat met je ontwerp gedaan kan worden. Jij maakt uiteindelijk de beslissing of je deze optie in- of uitschakelt.

Opmerking: op dit moment kan deze optie zodra het product is gepost niet meer veranderd worden, dus zorg ervoor dat je de juiste optie hebt gekozen. Anders zul je het product weer opnieuw vanaf het begin af moeten maken en de optie dan bij het posten wijzigen.

Productinformatie

Image

De informatie in deze velden helpt jouw product op onze marktplaats te identificeren. De zoekresultaten op onze site worden beïnvloed door de informatie die hier wordt gegeven, dus zorg ervoor dat je je product nauwkeurig beschrijft, met duidelijke titel, tags en beschrijving.

Opmerking: Tag (zoekwoord) misbruik wordt gecontroleerd en producten die oneigenlijke tags gebruiken worden er uitgefilterd. Zorg ervoor dat je enkel relevante tags gebruikt.

Geschikt: hond hondje puppy labrador schattig lief

Niet geschikt: mama papa baby bruiloft zwart wit boven beneden michael jackson obama palin madonna american idol facebook myspace twitter

Product zichtbaarheid

Image

Voor de meeste mensen is de standaardinstelling "publiek" de gewenste keuze. Hiermee wordt je product op onze marktplaats gepost. Als je liever een groter aantal producten tegelijk post, kun je de optie "verbergen" kiezen totdat je klaar bent om je producten in je winkel te tonen. De optie "direct/API" is voor geavanceerde gebruikers. Je kunt enkele voorbeelden zien van hoe API gebruikt wordt op deze pagina.

Product royalty

Image

Hier kun je de royalty die je voor je ontwerp vraagt instellen. Onder het percentage zie je de prijs die een klant zal gaan betalen en het bedrag dat je gaat verdienen bij deze prijs. Als je met deze bedragen wilt spelen, klik dan op de link "Geavanceerde calculator". Met dit hulpmiddel kun je een goede balans tussen de twee vinden.

Image

Klik hier voor meer informatie over hoe ons royalty-programma werkt en hier voor advies over wat voor royalty-tarieven we aanbevelen.

Opmerking: Het percentage kan persoonlijk aangepast worden, maar het standaard royalty-tarief is in je account ingesteld waardoor het standaardtarief zal worden weergegeven tijdens het posten. Het staat standaard op 10%, maar als je bent ingelogd kun je het zelf ergens tussen 5% en 100% instellen.

Gebruikersovereenkomst

Image

Dit is automatisch geselecteerd, en het is niet mogelijk je product te posten wanneer dit niet is geselecteerd. We raden je aan het hele document te lezen zodat je op de hoogte bent van wat verwacht wordt van onze verkopers.

Een paar punten waar je rekening mee dient te houden:

• Gebruik alleen jouw originele inhoud of inhoud waar jij de wettelijke licentie over hebt
  • Geen spam, bedreigingen of andere ergernissen ten opzichte van andere Zazzlers
  • Er is een minimum leeftijd van 13 om gebruik te maken van de site
  • Geen garantie, gebruik op eigen risico

dus we raden je ten zeerste aan de hele gebruikersovereenkomst te lezen. Houd ook rekening met de niet-exclusieve licentie overeenkomst acceptabele inhoud richtlijnen, beleid voor Zazzle postzegels, product ratings systeem en privacy beleid. Als je hiervan op de hoogte bent, ben je voldoende geinformeerd om als Zazzle verkoper aan de slag te gaan.

Je Product Aanbieden

Image

Klik op "Aanbieden" en je bent klaar! Je zult een bevestigingspagina te zien krijgen met verschillende manieren om je nieuwe product te promoten.

Indien je meer vragen hebt, neem dan contact op met onze Klantenservice.

Save

Save

Save

Save

Save