Hoe word ik een Zazzle Partner?

Je kunt gratis deelnemen aan het Zazzle Partner Programma en het is gemakkelijk in gebruik.

Als een Partner bied je Zazzle producten aan potentiele verkopers aan via links. Je kunt alle Zazzle producten adverteren, inclusief die van jezelf, en daar word je voor beloond.

Elke keer dat een bezoeker op de link klikt die jij aanbiedt om naar Zazzle te gaan en een product koopt, verdien je 15% referral/doorverwijzing op die verkoop. Klik voor meer informatie op de volgende link:

Zazzle.nl

BELANGRIJK: Iedereen kan deelnemen aan ons Partner Programma, op voorwaarde dat de website waarop de doorverwijzingen worden geplaatst voldoet aan de Zazzle definitie van .