De optie "Maak deze winkel privé"

Wat gebeurt er als ik "Maak deze winkel privé" selecteer?

De privé optie zorgt ervoor dat je winkel onzichtbaar wordt voor publiek - NIEMAND anders dan jijzelf kan dan jouw Zazzle Winkel bekijken. Dit betekent dat je producten kunt maken en je winkel kunt personaliseren voordat je je winkel 'opent' zonder dat anderen het al kunnen bekijken. Schakel de optie uit wanneer je je winkel wilt openen.

Houd er rekening mee dat producten die als 'Publiek' zijn geselecteerd, zichtbaar blijven op de Zazzle marktplaats, zelfs als de winkel waarin de producten staan als privé is ingesteld.

Volg de volgende stappen om al je producten die in een bepaalde winkel staan te verbergen:

  1. Meld je aan op je Zazzle account en klik op ‘Mijn Account’
  2. Op je accountpagina klik je op het tabblad ‘Producten’ en gebruik je het ‘Huidige Winkel’ drop-down menu om een winkel te selecteren
  3. Onder het kopje ‘Alle Producten’ klik je op het ‘Weergave’ drop-down menu en selecteer ‘100’ (het maximum)
  4. Klik onder datzelfde kopje op ‘Alles Selecteren’. Je krijgt vervolgens onder elk weergegeven product een rood vinkje te zien. 
  5. Nu alle producten zijn geselecteerd, klik je op de link ‘Bewerken’ onder het kopje ‘Alle Producten’ om het venster ‘Bewerk meerdere productdetails’ te openen 
  6. Kies onder ‘Product Zichtbaarheid’ voor ‘Verborgen (alleen jij kunt het zien)’ en klik vervolgens op ‘Klaar’
  7. Indien je maar een pagina met producten hebt, ben je klaar. Heb je meerdere pagina's met producten, dan zul je stap 4-6 per pagina moeten herhalen totdat er bij al je producten rechts onder de afbeelding van elk product een rood/grijs icoontje met een doorgestreept oog staat.