Waarom is de vertaling zo vreemd?

Zazzle is een constant groeiende gemeenschap van verkopers en kopers. Elke dag worden er honderdduizenden producten gecreëerd en aan de Zazzle marktplaats toegevoegd. Het is onmogelijk alles handmatig te vertalen, dus zetten we robots voor ons aan het werk. Technologie als redmiddel.

Deze robot is  een geavanceerde auto-vertaaltoepassing die we gebruiken om ons te helpen bij het vertalen van bepaalde door designers ingevoerde tekstelementen op de Zazzle marktplaats. Met name tekst in de titel van het product, de beschrijving van het ontwerp, de tags, en het commentaar van de gebruiker over het product.

Het is een handige service, maar niet altijd even nauwkeurig.  Wij verontschuldigen ons als sommige vertalingen wat knullig lijken.

Je kunt er altijd voor kiezen om de gebruikersinvoerelementen in de oorspronkelijke taal te bekijken. Klik eenvoudigweg op de link "Zie de oorspronkelijke taal" bovenaan de pagina en alles wordt weer teruggezet naar de taal die de maker van het product heeft ingevoerd!