Je Skateboard volledig maken

Zazzle verkoopt zowel skateboard decks als volledig afgewerkte skateboards. Ben je op zoek naar een volledig skateboard, selecteer dan "Trucks & Wielen" onder het kopje "Maak je board af".

Wat is inbegrepen bij een volledige Custom Skateboard?

Een volledig skateboard zijn afgewerkt met premium onderdelen, waaronder Independent Stage 10 trucks en Ricta Natural wheels bij de meeste 'decks'. De Mini 7 1/4” en de Old Skool Cruiser hebben Krux 3.5 trucks en zachtere Ricta Cloud wheels voor een gladde rit op elke ondergrond. De Old Skool 8 1/2” heeft ook Ricta Clouds. Alle skateboards zijn afgemaakt met kogellagers, grip-tape en hardware.

Independent trucks:

Independent introduceerde zijn eerste truck in 1978, de Stage 1. Dertig jaar later combineert de Stage 10 Indepents vaak geïmiteerde legendarische fast-action geometry, hollow body hanger, 4140 chrome molly steel as en een Grade 8 kingpin. Het resultaat is een lichte, perfect gebalanceerde, ultra gevoelige en duurzame truck.

Ricta Wieltjes (afhankelijk van geselecteerde deck):

Naturals: 8% lichter dan andere zogenaamde "lichtgewicht" wieltjes. Smalle vorm met een iets breder oppervlak voor meer controle en duurzaamheid.

Clouds: Perfect voor cruising. Hardheid 78A. Super bouncy en snel. Modern gevormd en niet te zwaar.

Beide wielsoorten hebben een afmeting van 54 mm.