Hoe producten van eerdere bestellingen herbestellen

<p>Het plaatsen van een nieuwe bestelling voor een eerder besteld product is heel eenvoudig! Je kunt makkelijk bij je oorspronkelijke items komen en ze nogmaals bestellen door de volgende stappen te zetten:</p>
<ol>
<li>Log in op je Zazzle account</li>
<li>Klik op "Mijn account"</li>
<li>Klik op "Besteloverzicht" in de navigatie kolom aan de linkerzijde</li>
<li>Selecteer de eerder geplaatste bestelling die het product bevat dat je wenst te herbestellen.</li>
<li>Klik op de items (één per keer) die je wilt herbestellen om de productdetails te bekijken**</li>
<li>Als je wijzigingen wilt aanbrengen op het originele design, klik dan op de "personaliseer" knop en het brengt je terug naar de oorspronkelijke pagina voor dat product en de tools om te personaliseren.</li>
<li>Wanneer je klaar bent om het verlangde producte te bestellen, selecteer dan "voeg toe aan winkelwagentje"</li>
<li>Ben je klaar met winkelen? Ga dan door naar de kassa.</li>
</ol>
<p>**Houd er rekening mee dat wanneer het item niet de details weergeeft wanneer je erop klikt vanuit je besteloverzicht, dan is het hoogstwaarschijnlijk verwijderd van de Zazzle site en niet langer beschikbaar om te bestellen.</p>