Snel producten ontwerpen

Hoe het werkt

Met de tool om snel producten te ontwerpen kun je met een enkel design in één keer tot wel honderd producten ontwerpen. Het zijn 3 eenvoudige stappen die je in staat stellen om snel en gemakkelijk je design op vele verschillende producten toe te passen. Deze tool komt niet alleen je productie ten goede, maar het is ook een snelle manier om je winkel te vullen met vele geweldige designs. Alhoewel de tool je design op 100 producten toe zal passen, je blijft de controle houden over het aanpassen van de plaatsing van het design, mocht je hier niet geheel tevreden over zijn.

Je kunt de tool vinden onder de "producten" tab van je winkel, of klik hier. Als je nog niet ingelogd bent dan zul je eerst automatisch naar de inlogpagina worden doorverwezen.