Hoe geef ik me op voor het partnerprogramma?

Word een partner | Doe mee aan Zazzle’s partnerprogramma

Ontvang een percentage van de verkopen wanneer je Zazzle producten deelt op je blog, website en via social media!

Iedere keer wanneer een bezoeker klikt op je referral (doorverwijs) link en een aankoop doet op Zazzle, kun je een 15% referral vergoeding verdienen op die verkoop. Helemaal gratis en voor niets! Volg de volgende stappen.

1. Creëer een Zazzle Account
    Creëer een account op Zazzle of login als je al een account hebt en ga naar je account instellingen.

2. Doe mee met het partnerprogramma
    Bezoek het partner gedeelte om vink het hokje aan om deel te nemen aan het programma.

3. Begin met geld verdienen!
    Verdien iedere keer geld wanneer iemand op je link klikt met jouw referral ID en een aankoop doet. Koud kunstje!
Programma Details
Minimum referral betaling 15% per verkoop
Volumebonus Tot 17% per verkoop
Cookie Lengte 45 dagen
Minimum uitbetaling $50
Betaalmethoden Cheque of PayPal
Terugbetaal percentage Minder dan 1%
Promotionele tools Partner handboek
Linkbuilding gids

Als je al een Zazzle account hebt, dan heb je reeds een partner ID toegewezen gekregen..