Veranderingen wat betreft onze gebruikersovereenkomst en beleid

Nu onze marktplaats zich verder ontwikkelt, dienen we ook onze gebruikersovereenkomst en ons beleid te updaten.

Het geüpdatet beleid is van kracht voor alle gebruikers en gaat op 1 april 2019 van start, en hoewel we u voor verdere details moeten verwijzen naar het volledige beleid, zijn dit de belangrijkste updates:

Wat betreft onze gebruikersovereenkomst:

1. Zazzle is op zijn best wanneer u en de rest van onze community actief en betrokken zijn. In de toekomst wordt een account beschouwd als een "niet-bijdragend account" wanneer die in de afgelopen 15 maanden (1) geen openbaar product heeft uitgebracht, of (2) referral verkoop toegeschreven heeft gekregen. Niet-bijdragende accounts dienen maandelijks een tarief van €2 te betalen.
  2. Zazzle heeft een nieuw social media beleid dat ontwerpers en gebruikers toestaat ons een pre-autorisatie te verlenen voor gebruik en plaatsing van inhoud die u heeft getagd met #ZazzleMade op uw social media kanalen. Hierdoor hoeven we geen persoonlijk contact te zoeken, zodat we uw prachtige designs sneller en eenvoudiger kunnen delen!
  3. Ons nieuwe beleid voor elektronische levering maakt het duidelijk dat Zazzle in staat is om elektronisch met zijn gebruikers te communiceren!

Voor ons privacybeleid:

1. We hebben meer informatie toegevoegd over het Privacy Shield, een initiatief van het Amerikaanse Department of Commerce (Minsterie voor Handel) dat we naleven om uw informatie te beschermen.
  2. We hebben de namen van externe advertentiepartners en hun links naar het privacybeleid bijgewerkt.

Voor onze Designer-licentieovereenkomst:

1. We hebben gemerkt dat sommige ontwerpers hun gesjabloneerde producten (met woorden als 'Your Design Here', 'Uw Ontwerp Hier' of 'Uw afbeelding hier) proberen door te laten gaan als Zazzle-sjablonen, zodoende hebben we hier een mogelijkheid toegevoegd waarmee we gelijkaardige sjabloonproducten kunnen verwijderen van de marktplaats.
  2. Zazzle respecteert de rechten van houders van intellectuele eigendomsrechten, dus we hebben ons recht om accounts van ontwerpers die de gebruikersovereenkomst hebben geschonden te beëindigen, nogmaals uiteengezet. Dit is tevens van toepassing op auteursrechtelijke en handelsmerken inbreuken.
  3. Zazzle is altijd op zoek naar kansen en partnerships die onze design community ten goede kunnen komen, daarom hebben we de mogelijkheid toegevoegd waarmee u kunt deelnemen aan speciale programma's (bijv. aanbiedingen op sites van derden, enz.) die we eventueel aanbieden.

Voor onze partnerprogramma overeenkomst:

1. Om bestellingen of clicks te onderzoeken waarvan wij vermoeden dat ze in strijd zijn met het programma, hebben we een vereiste toegevoegd dat partners dienen mee te werken aan verzoeken om informatie of verduidelijking en dat het nalaten van medewerking tot een overtreding kan leiden (met als gevolg boetes of zelfs een beëindiging van het account.)
  2. We zullen het deelname proces van het partnerprogramma updaten. Klik hier voor meer informatie.

Klik hier om het volledige bijgewerkte beleid te lezen.

Om alle geüpdatete overeenkomsten en beleid te lezen, zie onderstaande links. Relevante voorwaarden die niet in dit document zijn gedefinieerd, zijn zoals gedefinieerd in het verdere beleid.