Registrera ett Zazzle-konto

Zazzle är en plats där du praktiskt taget kan skapa allt du kan tänka dig. Vi är förväntansfulla över att du vill gå med i vår design revolution. Även om det är möjligt att bläddra bland våra miljoner tillgängliga designs och anpassa dem, måste du skapa ett Zazzle-konto för att kunna beställa våra produkter. För närvarande erbjuder vi ingen gästinloggning.

Men oroa dig inte! Att gå med i Zazzle är säkert, gratis och roligt. Det går snabbt att skapa ett Zazzle-konto. Våra medlemmars integritet är väldigt viktig för oss, så vi kommer aldrig att spamma ditt konto eller dela din personliga information med tredje parts webbplatser. Du kan läsa vår Integritetspolicy här och om du vill veta mer om vårt Användaravtal hittar du det här.

När du har registrerat dig, kommer du ha tillgång till flera fantastiska förmåner.
Med ett Zazzle-konto kan du:

- Enkelt följa dina beställningar och få meddelanden när de är redo för frakt.
- Spara, organisera och få tillgång till dina sparade bilder som du kan använda vid flera beställningar.
- Spara pågående designs som du vill fortsätta med senare.
- Spara leverans- och faktureringsadresser för framtida beställningar.
- Få meddelanden och erbjudanden om Zazzles kampanjer, kontoaktivitet och andra speciella erbjudanden.
- Skapa en Zazzle-butik där du kan sälja dina designs...och mycket mer!

Så hur gör jag? Det är enkelt, följ bara de här stegen:

1. Börja med att säkerställa att du är på registreringssidan. Om du är på rätt sida ser du texten "Första gången du besöker Zazzle/Ny på Zazzle". Du kan gå till sidan genom att klicka här

2. Fyll i information som efterfrågas, vilket inkluderar din e-postadress och ett lösenord. Lösenordet ska vara mellan 6-20 tecken. Se till att du väljer rätt ålderskategori, klicka i rutan "Jag är inte en robot" om den visas och klicka sedan på "Fortsätt".

3. Grattis, du har precis öppnat ett Zazzle-konto!

Om du får ett felmeddelande att din e-postadress redan används är det troligt att du redan har registrerat dig vid ett tidigare tillfälle med samma adress. Om så är fallet, behöver du istället gå till "Logga in"-sidan. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord behöver du inte oroa dig inte, använd bara länken "Jag har glömt mitt lösenord" så hjälper vi dig att återställa det.

Vi är så glada över att du vill gå med i vårt Zazzle community. Om du har några problem med att registrera ditt konto eller logga in, tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst som gärna hjälper till!