Kampanjmeddelanden

Som en Zazzler vill du inte bara skapa fantastiska produkter, du vill också ha ett försprång när det gäller att få nys om Zazzles speciella erbjudanden och rabatter. Vi älskar att ge våra kunder bra rabatter på deras beställningar och vi har ofta kampanjer på vår hemsida.

Om du vill vara säker på att aldrig missa en kampanj, gå till “Kontoinställningar” på ditt Zazzle-konto och registrera dig för vårt nyhetsbrev. Din integritet är viktig för oss och vi lovar att aldrig lämna ut din e-postadress till tredje parts webbplatser.

Om du redan har registrerat dig för nyhetsbrevet men vill avregistrera dig har du två alternativ. Du kan gå till ett av dina kampanjmeddelanden och klicka på “Avregistrera”-knappen längs ner i e-postmeddelandet. Detta tar dig till en ny sida där du måste bekräfta din e-postadress innan avregistreringen genomförs.

Alternativt kan du logga in på ditt Zazzle-konto och gå till “Kontoinställningar”. Där hittar du en i bockad ruta under “E-postmeddelanden”. Klicka på rutan för att bocka ur den och därigenom avregistrera dig från alla framtida nyhetsbrev och erbjudanden.

Vänligen notera att det kan ta upp till 72 h innan ändringarna genomförs.