Ändra eller uppdatera kontouppgifter.

"Mitt Konto" är sidan för att hantera dina e-postmeddelanden , lösenord och allmän kontoinformation.

Hantera dina e-postmeddelanden

Det finns fyra olika typer av e-postmeddelanden som skickas från Zazzle. Om ni vill sluta ta emot några eller alla typer av emails , måste ni justera inställningar för varje specifik email typ.

• Allmän e-postreklam (inklusive vårat nyhetsbrev och enstaka specialerbjudanden) kan ställas in med hjälp av kryssrutan som ligger placerad direkt under e-postmeddelanden rubrik på  Kontoinställningar sidan. Om ni har avmarkerat rutan och fortsätter att få oönskad e-postreklam, kan ni formellt avsluta prenumerationen genom att svara på det oönskade e-postmeddelande med ordet "unsubscribe" i titeln.

• Butik meddelanden (inklusive emails om publicerade eller sålda produkter) hanteras via länken "Meddelanden". Denna länk hittar nu under menyn när ni är i eran butik på erat Zazzle konto. Frekvensen av meddelanden kan även ställas in oberoende av varandra.

• Viktiga Zazzle meddelanden villkor för användning, kontosäkerhet, eller andra högprioriterade meddelanden kommer att skickas till alla aktiva kontoinnehavare.

Ändra din e-postadress och lösenord:

Ni kan ändra din e-postadress och återställa lösenordet med hjälp av e-postinställningarna högst upp på sidan Kontoinställningar.

Hantera dina fakturerings- och leveransadresser:

En fullständig lista över alla dina sparade adresser kan ses under " Adressbok" länk (i vänstra navigeringsfältet i Kontoinställningar ). Här kan ni redigera / radera era adresser eller lägga till flera adresser för att användas vid ett senare tillfälle vid en beställning.

Direkt länkar till de viktigaste sidorna för kontohantering:

(Ni kan bli ombedd att logga in först)

Kontoinställningar

Min Adressbok

Hantera butiks meddelanden

Hantera prenumerationer på butiker ni gillar