Hur gör jag avboka eller ändra en befintlig beställning?

Att ändra en detalj på en beställning

När en beställning har slutförts genom kassan, så kan inte designen på produkterna ändrasMen förutsatt att bestälningen är fortfarande i "avvaktan" status och har ännu inte trätt vår produktion ström (vanligen 2 timmar efter för inlämnand), så kan du välja att annullera ordern via ditt Zazzle kontoAnnullerar beställningen på detta sätt kommer automatiskt lägga till din avbeställning objekt tillbaka till din kundvagn, där du kan välja alternativa produkt stil alternativ, eller göra design ändringar genom att klicka på bilderna av de objekt som du vill ändra. Detta kan inte ske efter att beslutet har gått in i "bearbetade" tillstånd

back to top

Ändra fraktmetoden på en öppen Zazzle Beställning

Precis som med Produkt Detaljer, när en beställning har slutförts genom kassan så går det tyvärr inte att ändra frakt metoden som redan valts i kassanMen förutsatt att du har en öppen beställning som fortfarande är i "avvaktan" status och inte har nått vår produktion ström (vanligen 2 timmar efter för inlämning), kan du välja att annullera ordern via ditt Zazzle kontoAnnullerar beställningen på detta sätt kommer automatiskt lägga till din avbeställning objekt tillbaka till din kundvagn, där du kan välja en annan frakt metod innan du fortsätter att lägga fram en rättad beställning. Detta kan inte ske efter att beslutet har gått in i "bearbetade"-tillståndet.

back to top

Instruktioner för hur du annullerar beställningen

Om du vet ditt ordernummer, kommer alla ändringar och strykningar lätt kan göras genom att logga in på ditt Zazzle konto och din Beställnings Historik.

Om du inte råkar veta ditt ordernummer, så kan du spåra upp det lätt genom dessa följande steg:

1. Logga in på ditt Zazzle konto
  2. Klicka på "Mitt Konto
  3. På den vänstra sidan, klicka på "Beställnings Historik"
  4. Välj den ordning du vill annullera
  5. På den nedre högra sidan, välj "Visa Beställningsstatus"
  6. Klicka på "Avbryt beställning" längst ned på sidan

Om "Avbryt Beställ" knappen är inte tillgänglig (eller inte fungerar), är det för att din beställning redan har trätt den "bearbetade" tillstånd och ingått i produktion och / eller transport. Om detta är fallet, kan vi inte stoppa produktion och / eller transport av dina objekt. Men ni måste förstå att vi har en retur / återbetalning politik för oönskade beställningar. Tveka inte att kontakta vår kundtjänst för att begära ett returnummer

back to top

Begäran av en Adress Korrektion

Till skillnad "Detaljer"och "fraktmetoden", vi har den begränsade förmågan att ändra en frakt destination, förutsatt att beslutet ännu inte har skickas iväg till sändning. Om din beställning status fortfarande är "väntan", rekommenderar vi att du avboka din beställning, enligt instruktionerna ovan, och placera en ny, rättad ordning. Men om beställningen har gått in i "bearbetade" staten och "Avbryt Beställ" knappen är inte längre tillgängligt, vänligen kontakta vår kundtjänst med ditt ordernummer och leveransadress korrigeringar. En Zazzle stöd representant kommer att göra allt för att få adressen korrigeras innan posten är kö för leverans.back to top