Produkt "Anpassning" förklarad

Vad är produkt "anpassning"?

När en produkt läggs upp för försäljning, har designers möjlighet att låta kunder anpassa produkten eller inte. Denna parameter måste ställas in när produkt lägges upp för försäljning, och kan ej ändras i efterhand. Att lämna produkten öppen för anpassning gör det möjligt för kunder att ändra innehållet av designs innan köp.

Anpassning av en designers produkt påverkar inte innehållet in den ursprungliga produkten upplagd för försäljning. Detta låter helt enkelt kunder skapa en personlig variant av den ursprungliga designen och tillskriver fortfarande royalty procent vid försäljning till den ursprungliga designern.

När "Anpassning" är aktiverad, kan kunder:

• Ta bort text och/eller bild från design
  • Ändra bildstorlek samt placering (genom att använda design verktygen på produkt sidan)
  • Ändra text storlek/placering/färg eller teckensnitt
  • Ändra placering av designdelar ("flytta bild eller text till baksidan av design" eller till "framför av design") genom att använd design verktyg på produkt sidan.
  • Lägg till text och /eller bild som inte ingår i den ursprungliga designen

"Anpassning" omfattar inte:

• Möjlighet att ladda ner eller redigera den ursprungliga bildfilden själv, ni kan enbart justera dess använding genom att använda er av design verktygen på produktsidan
  • Möjlighet att överföra designs från en produkt till en annan

Om designern väljer att inte tillåta anpassning på en design, då kommer andra användare att förbjudas från att anpassa produkten, samt "Anpassa" knappen kommer inte att synas på produkt sidan. Dock kommer designern som har lagt upp produkt för försäljning alltid att ha tillgång till design sidorna för produkterna. Termen "Anpassning" avser inte typen av stilar som är tillgänliga för en viss design eller till Produkt stil kontroll (detta innebär att designern kan välja vilka eller vilken typ av produkt som kan tillämpas för specifik design.) Med andra ord , var sig designern har gjort det möjligt att anpassa produkt eller ej, kan kunder fortfarande ändra färg, stil samt storlek på själva produkten (såvida inte produkt stil kontroll begränsades när produkt lades upp för försäljning)