Lägg upp produkter till salu

Att lägga upp en produkt till Salu

Börja med "Lägg till Salu" knappen

När du har skapat din produkt och är redo att lägga den i vår marknadsplats, klickar du bara på "Lägg till salu"-knappen som du ser på bilden nedan (Post for Sale):

Image

Du kommer att presenteras med en sida som har produkt alternativ som ger dig kontroll för att säkerställa att din produkt är korrekt och lämpligt framställd i vår marknadsplats. Låt oss gå igenom dessa alternativ ett steg i taget.

Produkt tillgänglighet

Image

Den här menyn bestämmer vilken typ av produkter din design kommer att tillåta. Standard är att sälja på alla stilar och färger, men du kan ändra på det. Till exempel kan du ange att bara mörka kläder är tillåtna, om din design är inte lämplig för ljusa kläder, eller om du har etiska eller miljömässiga hänsyn, kan du göra det så att endast vissa produkter finns tillgängliga med din design

Produkt Kategorisering

Du har också alternativet för att ange för allmänheten dina kategorier för din produkt. Klicka på "Välj" bredvid varje alternativ för att öppna ett popup-fönster där du gör dina val:

Image

Once you've made your choices, you'll see them reflected on the page:

Image

Notera: en offentlig och en butik kategori måste väljas för att fortsätta. Den andra offentliga kategorin är frivilliga.

Produktbetyg

Image

Betyg alternativ kan variera beroende på portalen du använder (t.ex. Zazzle.se, Zazzle.com.au etc.) för att överensstämma med lokala seder.

I slutändan kan betyget på din produkt som kunderna ser avgöra om dom vill köpa din produkt med din design.  Vi har riktlinjer  guidelines tillgängliga för att hjälpa dig att välja rätt betyg, men om du har specifika frågor, vår granskningsgrupp av innehåll  content review team som är tillgängliga för att ge ett mer specifikt svar.

Notera: Endast G-rated produkter visas i vår marknadsplats om inte användaren surfar på webbplatsen har angivit i sitt konto inställningar om högre värderade produkter får visas för dem. Om du är inloggad kan du ändra den inställningen i botten av Kontoinställning sidan   your account settings page.

Produktanpassning

Image

Om du har valt detta alternativet, så kan kunder som är intresserade köpa din design och dem kommer att kunna byta element (text eller bilder) som du har lagt till för att passa just deras behov.

Några vanliga exempel på hur våra kunder kan anpassa produkterna:

• De kanske vill lägga till en släktings namn på baksidan av en tröja du har designad
  • De kanske inte gillar den specifika Text du har valt från vårt bibliotek och vill välja en annan
  • De kan välja att ta bort delar och ersätta dem med sina egna
  • De kan vara intresserad av din design, men vill att bilden överförs till baksidan på en tröja i stället för den främre

Anpassningar som dessa kan resultera i en ökad försäljning, men även leda till mindre kontroll över vad som kan göras med din design. Ytterst är det beslut du gör när du kontrollerar eller avmarkerar den här rutan.

Notera:  För närvarande kan detta alternativ inte ändras när produkten har offentliggjorts, så vara säker på att du har valt det alternativ du föredrar. Annars måste du återskapa den produkt från grunden och ändra det här alternativet vid publicering.

Produkt Information

Image

Informationen i dessa områden kommer att bidra till att identifiera din produkt i vår marknadsplats. Sökresultat på vår webbplats påverkas av den information som finns här, så se till att du beskriver produkten korrekt med en hjälpsam titel (med en valfri underrubrik), beskrivning och taggar.

Noterar: Missbruk av Tags övervakas och produkter som har felaktigta taggar filtreras därefter. Var noga med att endast använda relevanta taggar.

Bra: hund valp labrador söta roliga

Dåligt: mamma pappa bebis bröllop hund katt michael jackson obama palin madonna american idol facebook myspace twitter

Synlighet av Produkt

Image

För de flesta människor standard "offentliga" val är önskvärt.  Detta kommer att lägga till din produkt till våran marknadsplats vid slutet av processen. Om du arbetar på att bygga en inventering innan du genomför din butik "live", du kanske vill välja den "dolda" alternativet innan du är redo att visa era produkter. Den "direkta / API" är för mer avancerade användare. Kan du se några exempel på hur API används på  denna sida  this page.

Produkt Royalty

Image

Här kan du ställa den Royalty som skall debiteras för din design. Här nedan kan du se andelen som du tjänar och priset kunden ska betala och hur mycket din produkt säljs för på våran marknad. Om du vill leka med siffror här i en ganska cool sätt, klicka på "avancerad miniräknare" länken och du kommer att kunna använda våra verktyg för att hitta en bra balans mellan de två.

Image

Klicka här here för mer information om hur våra kungligheter programmet fungerar och här here för några råd om vad vi rekommenderar för en normal royalty.

Notera: Medan andelen kan finjusteras individuellt vid förlagsprodukter, är standard licensavgifterna fastställs i dina kontoinställningar och kommer att påverka takten på betalningsinställelser som visas under publiceringsprocessen. Om du är inloggad, kan du komma åt den inställningen här  here. Standard är 12,5%, men det kan vara ett värde mellan 10% (minimum) och 100%.

Användaravtal

Image

Detta är markerad som standard, och då kommer du inte att kunna lägga till din produkt om den inte är markerad. Vi rekommenderar att du granskar hela dokumentet   the entire document så att du är medveten om vad som förväntas av våra säljare.

Några punkter att tänka på:

• Använd bara ditt eget ursprungliga innehåll, eller innehåll ni har fått licens för att producera kommersiellt
  • Spamma inte, hota eller på annat sätt trakassera en annan Zazzler
  • Du måste vara minst 13 för att använda webbplatsen
  • Ingen garanti beviljas och detta använd på egen risk

Återigen, detta är bara ett par viktiga punkter och vi rekommenderar att du se över hela användaravtal  user agreement. Var noga med att också vara medveten om våran non-exclusive licensing agreement acceptable content guidelines, policies for Zazzle custom postage, product ratings system och privacy policy. Med dessa verktyg kommer du vara väl rustad som Zazzle säljare.

Lägg till dina Produkter

Image

Klicka "Lägg till" och du är färdig! Du kommer att visas en bekräftelse sida som ger dig olika råd om hur du skall göra PR för dina nya produkter.

Har du några fler frågor? Känns dig välkommen att fråga  ask!