"Säkert Tryckområde" och "Full Bleed-Utfallande tryck" förklaring

Vilket  är det "säkra området" för att min design inte skall bli beskuren på fel ställen?

Säkert Tryckområde

Det säkra området är markerad med en röd prickad linje. För att se denna linje, klicka på "Konstvy" box under produkt, på produkt sidan. För bästa resultat, håll text och andra viktiga delar av din design som bild eller foto INNANFÖR det säkra området! Se exempel nedan.

Under produktionen av din produkt så kan en del av området utanför det säkra området beskäras och allt inom det säkra tryckområdet (röd prickade linjen) kommer att bevaras.

Full Bleed-Utfallande tryck

Utfallande tryck är en utskrifts term som används för att ange det område som kommer att beskäras efter produktion till vald storlek på produkt. Dvs ni vill fortfarande fylla området av hela produkten (utfallande tryck) för att se till att ni inte har några oönskade gränser eller marginaler vid produktion.
Så tex om ni använder en bakgrunds bild, se till att denna täcker hela det tillgängliga design området. Håll enbart de viktiga delarna av er design inom det säkra området. Se exempel nedan