Zazzle Presentkort

Mera information nedan om våra Presentkort.

Vänligen berätta mer om erat presentkort?
Ett ypperligt alternativ för gåva, för vänner eller familj att hitta och anspassa exakt vad de vill ha eller designa sina egna produkter.

Behöver man kreditkort för att använda presentkort?
Om beloppet att betala blir SEK 0 vid användning av presentkort, så behövs kreditkortför att bekräfta beställning. Detta är för att förhindra otillbörlig användning. Om beloppet att betala blir mer än SEK 0 kan man använda båda paypal eller banköverföring.

Har ni fysiska presentkort?
Nej, för närvarande kan vi bara erbjuda presentkort via email.

Hur använder jag mitt presentkort?
Ni kan använda erat presentkort genom attt logga in på erat Zazzle konto Mitt Konto. Ditt presentkort sparas på erat Zazzle konto och tillämpas automatiskt vid köp.

Vilka produkter kan jag köpa med presentkort?
Ni kan köpa i stort sett alla våra produkter vi säljer med presentkort, men ni kan ej använda ett presentkort för att köpa ett nytt presentkort.

Hur använder jag mitt presentkort vid köp?
Ni kommer att bli ombedd att skriva in den 18 siffriga koden,som finnes på erat presentkort vid betalningssidan.

Hur kan jag kolla mitt saldo på presentkortet?
Ni kan kolla detta genom att logga in på Mitt Konto.

Är det utgångsdatum på presentkorten?
Nej, vi har inget utgångsdatum på våra presentkort.

Kan jag använda flera presentkort vid ett och samma köp?
Ja,ni kan använda hur många ni önskar vid köp.

Kan jag använda present kort samt annan form av betalning vid beställning?
Ja, ni kan använda båda present kort samt kreditkort vid betalning.

Var kan jag köpa presentkort?
Ni kan köpa presentkort via denna sida http://www.zazzle.se/presentkort

Hur vet jag om presentkortet har skickats till mottagaren?
Ni kan spåra om erat present kort har skickats genom att gå till vår Beställnings historik Sida.

Vad kan jag göra om jag ej har mottagit mitt presentkort?
Vänligen tillåt 24h för mottagelse av presentkort. Kolla även skräppost fil, ibland kan presentkorts email hamna där. Om ni ej har mottagit presentkortet, vänligen kontakta Kundtjänst

Kan jag anpassa mitt presentkort?
För närvarande kan ni anpassa erat presentkort genom att lägga till ett meddelande till mottagaren av presentkortet.