Zazzle Butiks Integrering med Google Analytics

Vad är Google Analytics, och varför skulle jag göra det?

Google Analytics är en tjänst som tillhandahålls av Google för att analysera trafiken på din webbplats. Det kan spåra hurpersoner hittade din webbplats och hur de utforskade den.

För att använda Google Analytics på din Zazzle Store, gå till https://www.zazzle.com/my/Store/basicinfo och markera rutan-Aktivera Google Analytics ".

google analytics checkbox

Om du redan har ett Google Analytics konto kan du ange ditt Google Analytics ID i fältet "Google Analytics Tracking ID (UA-XXXXXX-X)".

google analytics ID field

Om du inte har ett Google Analytics-konto, få en gratis här: https://www.google.se/analytics/

Spårning överr fler Domäner

Det är frivillig att kryssa in rutan för att aktivera spårning över flera domäner. Kryssa i denna ruta om du använder sammaGoogle Analytics-ID på en hemsida som pekar till produkter i din Zazzle Butik. Detta kommer att säkerställa att Googlekommer att spåra trafik från din egen webbplats samt din Zazzle Butik. Om du inte använder Google Analytics på enwebbplats utanför Zazzle.se behöver du inte markerar den här rutan.

För ytterligare PR-verktyg både avancerade och grundläggande som vår Store Builder och zbar, besök following page.