Skapa och ladda upp bilder på Zazzle produkter

Riktlinjer för att ladda upp bilder.

Ju bättre dina konstverk ser ut, desto bättre Zazzle produkter kommer att se ut. Skapa bra produkter på Zazzle är enkelt, och det hela börjar med dina bilder. Använd gärna informationen på denna sida för att hjälpa dig att skapa designs som kommer att se så bra ut som möjligt på våra Zazzle produkter.

Bildtyper

Zazzle stöder bilder JPEG, PNG, PDF, och Adobe Illustrator (AI) formater. Dessa format kommer att producera produkter med bra bild, så länge upplösningen uppfyller eller överträffar våra rekommendationer. Vi stöder transperanta PNG, PDF och AI filer. Detta kan vara särskilt användbart om du skapar en design med flera överlappande bilder. För PDF och AI formater, så stödjer vi vektor för de flesta av våra produkterObservera att inom vår Design Verkty, kommer en rastrerad (bitmapp) version av vektor-filen visas.

JPEG

• JPEG formatet stöder miljontals färger, som tillåter snygg design flexibilitet.
  • JPEG formatet komprimerar bildinformationen, filerna hålls små och det minskar upp laddnings tidern.
  • De flesta digitalkameror kan spara bilder i JPEG-format.

PNG

• PNG är en helt förlustfri komprimering format.
  • De flesta Grafisk design program (t.ex. Photoshop) skapar-PNG-Bilder.
  • Formatet PNG har fullt stöd alfagenomskinlighet!

PDF and Adobe Illustrator (AI)

• PDF-och AI-format stöder både raster och vektor grafisk information och full alfagenomskinlighet.
  • PDF är ett plattformsoberoende öppen standard och kan skapas från många digitala design program.
  • Dessa är kompakta och högkvalitativa bildfilformat.
  • Vi accepterar inbäddade typsnitt i PDF-filer om du äger bädda rättigheter. Om du inte äger bädda rättigheter för ett typsnitt, vänligen skapa konturer på typsnittet i designprogrammet innan du skapar PDF.
  • Observera att eventuell lågupplösta bitmappar i PDF fortfarande kommer att orsaka resolution varningar om Zazzle.
  • Om du laddar upp en flersidig PDF, kommer endast den första sidan visas på din produkt. För produkter med flera design områden (t.ex. fram-och baksida), måste du lägga upp separata PDF-filer..

GIF och TIFF- formats stöds också.  Se till att kvaliteten på din bild är tillräcklig hög för att skriva ut på en produkt.

Allmänna Bildstorlekar och Riktlinjer

För att säkerhetställa att dina bilder är av rätt storlek och upplösning, rekommenderar vi att du börjar med en av  Zazzle Guide filer. Dessa vägledande filer är rätt storlek och upplösning som krävs för bra resultat. Högre upplösningar kommer att få ännu bättre resultat.

De allmänna upplösningar (pixlar per tum) är:

• 150ppi för kläder, förkläden, väskor, kepsar, musmattor, och slipsar.
  • 200ppi för muggar, kort, nyckelringar, magneter, vykort och alla dekaler.
  • 100 ppi för foto förstoringar / utskrifter och affischer

Om du har befintliga konstverk, se den kompletta listan av bilden storlekar och upplösningar med typ av produkt.

För att fylla hela området med någon produkt, rekommenderar vi att du använder bilder som är lika med eller större än de rekommenderade storlekarna. I Design Verktyget, kommer en resolution varning att visas för bilder med dåliga upplösningar.

Föreslagna Färgprofiler

Vi rekommenderar att du använder en profil sRGB för bilder, men vi stöder också CMYK baserad bilder.”

En särskild anmärkning om att designa med vit färg

I varje bild finns det områden som du kanske vill vara öppen (i.e. the area or background behind it shows through) dvs området eller bakgrunden bakom där det syns igenom. Om du skapar PNG-bilder med transparens, då måste dessa inställningar åtlydas. I bilder skulle vi gissa att inget område bör vara öppen transparent.

Men om du har en JPEG-bild (eller PNG-bild utan insyn), kan du inte ange vilka områden som skall behandlas som transparent. För att göra detta under "anpassa det"-fliken, kolla "visa vita i bild som transparent" på bilden modulen

"Visa vitt på bilden på allt som är transparant"

• När kryssad: Bakgrundsfärgen, skjorta färg eller något föremål bakom din bild visas i stället för något vitt i din bild.
  • När int kryssad: De vita i bilden visas som du ser den på skärmen

Vanliga Frågor

Hur lägger jag upp en bild på en produkt?

Du laddar bara upp en bild med "Ladda upp en ny bild" eller importera en bild från din album, med hjälp av "Importera från Mina bilder"-knappen. Om du laddar upp en ny bild, kommer den automatiskt att lagras i din Mina Bilder samlingen om du vill använda den senare. Ett bra sätt att bygga upp en samling av användbara bilder för produkter är att använda "Bulk Upload"-funktionen i Mitt konto (under mina bilder). Den här funktionen kan du ladda upp till 10 bilder i taget. Efteråt kommer de att visas i din Mina Bilder samling i Mitt Konto.

Hur lägger jag till en bild på en design eller produkt?

Att designa på mörka kläder, rekommenderar vi att du börjar med vår kraftfulla Apparel Design Tool där du kan lägga flera bilder och text i hundratals typsnitt och färger på tröjan. När du har startat din tröja, välj helt enkelt "Basic Dark T-shirt" som din tröj stil på "ApparelInfo "-fliken och välj den färg du föredrar. Svart, djupa skogar, röd, marinblå, mörkgrå Läs mer om <rn:answer_xref answer_id="165" contents="Designing for Dark Apparel" />.

Vilken är den bästa storleken och upplösning för ljusa designs?

Vid generering av en bild att ladda upp till vår webbplats för lätta kläder, det bästa tillvägagångssättet är att skapa filen på 35.6 cm x 30.5 cm lång (och med en upplösning på 150ppi). På så sätt kommer designen du skickar visas i samma storlek och proportioner när din Om du sparar filen som JPEG, de vita delar det innehåller kommer att utelämnas, så du behöver inte oroa dig för den vita rutan som omsluter din design. Om du sparar din bild filen som en PNG, se till att området runt din bild är transparent för att säkerställa att allt men din design har tagits bort när tillverkningen din tröja.

Kommer den vita färgen i min bild att tryckas eller synas på ljusa produkter?

Vi använder en helt ny och mycket sofistikerad teknik för att skriva ut kläder produkter. Bläcket är faktiskt sublimeras in i fibrerna i t-shirt, vilket gör färgerna levande och håller tröjorna väldigt mjuka. Det ger oss även möjlighet att skriva ut tusentals färger (så att foto-realism) i stället för några få, jämfört med screentryckare. Tyvärr gör tekniken ännu inte stöd för utskrift av "vit" färg, eftersom vår process saknar vit bläck.

Våra processer är jämförbara till din skrivare hemma, våra "vita" delar av bilden som OH, och utelämnar dem. Kort sagt, alla vita delar tar färg på tröjan de släpps ut på. Vi skyddar mot detta genom att inte längre tillåta vit text som ska markeras. Vid denna tid, är det enda sättet runt detta problem att skriva ut bilden på en vit tröja, eller att designa din bild till Dark Apparel produkt där vita kan skrivas ut. För information om Mörk Kläd modeller, vänligen kolla in   <rn:answer_xref answer_id="165" contents="Designing for Dark Apparel" />.

Kommer den svarta bakgrunden av min grafik matcha den svarta färgen på mina mörka kläder?

För att bäst matcha färgen på mörka kläder din produkt kommer att tryckas på, rekommenderar vi att ta bort den svarta bakgrunden på din bild och ersätta den med transperant. För mer information, vänligen kolla in <rn:answer_xref answer_id="165" contents="Designing for Dark Apparel" />.

Zazzle state-of-the-art kläder utskrift ger största möjliga resultat. Anvisningarna nedan hjälper dig att skapa de bästa bilderna för att säkerställa högsta kvalitet reproduktion på din kläder products.When designa för mörka kläder, har du nu möjlighet att ange vilka delar av bilden bör vara öppna, och vilka delar borde egentligen skrivas som "vita". När du har lagt till en bild till din design, titta under avancerade alternativ i utformningen verktyget och använda "visa vita i bilden som transparent kryssrutan. Observera att den här kryssrutan ignoreras för lätta kläder. Var noga med att följa minsta upplösning på 150ppi när man utformar för kläder. Använd Guide Files för att få hjälp.

Vit Färg

Vitt är inte tryckt på ljusa Zazzle kläder (inklusive grå, aska, naturligt, ljusblå, rosa, ljusgrön, etc.) I detta fall kommer alla vita i din design visas som färgen på skjortan. På Zazzle Mörka kläder (svart, röd, etc.) har vi en speciell tryckprocess som tillåter oss att skriva ut vitt på dessa skjortor.

Speciella noteringar för vita bilder:

Vitt är inte tryckt på ljusa Zazzle kläder (inklusive grå, aska, naturligt, ljusblå, rosa, ljusgrön, etc.). I detta fall kommer allt vitt i din design visas så som färgen är på tröjan.

På Zazzle Dark kläder (svart, röd, etc.) har vi en speciell tryckprocess som tillåter oss att skriva ut vitt på dessa tröjor. Vänligen kolla in: <rn:answer_xref answer_id="165" contents="Designing for Dark Apparel" />
Som standard "visa de vita i bilden som transparent" kommer att kontrolleras. Observera att med JPEG bilder, kommer vita färger att skrivas ut transperant oavsett eller inte din ruta är markerad.

Designa för mörka Kläder

Vid konstruktion för mörka kläder, har du nu möjlighet att ange vilka delar av bilden bör vara öppna, och vilka delar bör faktiskt tryckas ut som "vita". När du har lagt till en bild till din design, titta under avancerade alternativ i utformningen verktyget och använda "visa vita i bilden som transparent kryssrutan. Observera att den här kryssrutan ignoreras för ljusa kläder.

Designa med Text

Du kan enkelt lägga till text i valfri färg på din design. Vit text ser bra ut på en svart t-shirt!

Designa med Bilder

Som med alla andra produkter, stöder Zazzle bilder antingen PNG eller JPEG. För mörka kläder specifikt rekommenderar vi att du använder PNG-bilder med transparens - med PNG-bilder, kommer alla områden som är tänkta att vara transperant inte skrivas ut, och alla andra färger inklusive vitt kommer att skrivas ut som avsett. Det enda sättet att ange att "vita" kommer att skrivas ut är om du använder bilder med transparens. Delvis genomskinlighet inte stöds, om ett område är inte helt öppna, kommer det att skrivas lika ogenomskinlig.

<rn:answer_xref answer_id="165" contents="More information about dark apparel" />

För Broderade produkter, sök på  <rn:answer_xref answer_id="512" contents="this link" />.

Direkta linkar till Design Guiden

Klicka på den länk som motsvarar din lokala Zazzle internationell portel: