Produkt Stil Kontroll

Vad är detta?

Detta låter Zazzle Designers kontrollera vilka stilar av eran produkt som är tillgänlig för köp när ni lägger upp produkt för försäljning. Detta kan till exempel vara användbart för designers som enbart vill sälja en typ av produkt och stil.

Var kan jag hitta denna funktion?

Ni kan hitta denna funktion när ni lägger till en produkt för försäljning. På sidan "Lägg upp produkt till salu" hittar ni en rullgardins meny som kallas "Sälj denna design på"

Denna rullgardins meny visar alla alternativ av den specifika produkten. Här nedan se exempel för menyn för tshirts:

När ni lägger upp en produkt för försäljning, vänligen välj en av alternativen. När produkt sedan läggs till för försäljning så är enbart denna stil tillgänglig.

Till exempel, låt oss säga att ni skapar en t-shirt, "Endast för Herr" när ni lägger upp produkt för försäljning. Detta innebär att alla kunder som ser er t-shirt kommer enbart att kunna köpa den i "Herr stilar" enbart. (inga Dam stilar etc)

Om ni vill begränsa tillgängliga stilar för att enbart visa en stil, välj "Endast aktuell stil och färg". Kunder kommer då inte inte att kunna ändra stil alls och kommer enbart att kunna köpa den exakta stil som ni valde när ni lade till produkt för försäljning.