Synlighet av produkt

Dina produkter som lägges till för försäljning är inställda på en av 3 siktnivåer:

1. Publik (alla kan se den) - Produkt kommer att vara synlig för alla (beroende på ålder klassificering) och kommer att visas i sök resultat samt i din butik. Detta alternativ ger maximal exponering och är den bästa inställningen för produkter som ni vill sälja.
  2. Dold (bara ni kan se den) - Produkt är dold. Enbart synlig för dig och bara när ni är inloggad till eran Zazzle butik som innehåller produkten. Detta alternativ är användbart tex för en säsongsprodukt som ni vill lägga upp vid ett specifikt tillfälle. Detta ger er tid att designa produkter för att sedan lansera alla samtidigt.
  3. Direkt/endast API - Produkt är ej synlig på Zazzle och visas ej i någon butik eller RSS-flöde. Produkt är enbart synlig genom externa länkar eller API integrationer. Detta alternativ används vanligtvis av mer avancerade användare som föredrar att ha en butik på sin egen domän.