Komplikationer vid betalning

Om ni upplever en komplikation vid betalning för eran beställning, så finns det några enkla steg som ni kan prova (beroende på vilken typ av komplikation) som kan hjälpa er.

Problem med Kreditkort

1. Lägg till Kreditkortsuppgifterna korrekt:

• Använd inte mellanslag, streck eller andra tecken när ni skriver in erat kort nummer.
  • Se till förfallodatum och säkerhetskoden är korrekt.
  • Vänligen skriv in namn precis som det står skrivet på erat kort. (tex med ev initial etc)

2. Kontrollera brandvägg/ Säkerhetsinställningarna

Om ni försöker få tillgång till erat konto från arbetsplats eller en offentlig dator (tex från ett bibliotek), Observera att vissa företag / organisationer kan ha sina säkerhetsinställningar anpassade för att blockera potentiellt farliga webbplatser. Åtkomst till Zazzles webbplats samtidigt som brandvägg och säkerhetsintällnngar är inställda på "Hög" kan störa många grundläggande funktioner på webbplatsen, inklusive betalningssidan.Om ni har åtkomst till Internet genom ett företags intranät, vänligen kontakta datorns IT-administration och lägg till vår hemsida som en "säker sida".

Om ni använder eran egen Internet anslutning, se till att dina individuella säkerhetsinställningar är justeras till Medium (eller standard) och att Zazzle.se har lagts till som en "säker sida". Se vår felsökningsguide för mer information om säkerhetsinställningar.

3. Flera misslyckande försök vid en kreditkortstransaktion.

Om ni har försökt att betala eran beställning med samma kreditkort två eller flera gånger, och din betalning ej har gått igenom, då finns det en god chans att ditt kreditkort har spärrats av vårat system som en säkerhetsåtgärd. Vi gör detta för att skydda ditt kort från obehörig användning.

Vad kan ni göra i detta fall?

• Prova att betala med ett annat kreditkort
  • Betala via Paypal
  • Vänta 24 timmar (för att systemet att laddas om) och försök igen med samma kort

Problem med Paypal

Vi samlar in betalning från ditt PayPal-konto först när en beställning gått till produktion. Ni måste ha ett giltigt kreditkort (Visa, MC, AMEX) eller kontokredit kopplad till ditt Paypal-konto för att fortsätta genom kassan

Om ni har stött på ett fel under bestalnings processen eller fått ett meddelande om ett fel vid betalning från Paypal. Vänligen notera att er beställning har då inte bearbetats tills ni har nått den sista Zazzle sida med orderbekräftelse. Detta gäller även i fall då Paypal ger en orderbekräftelse med en Zazzle-liknande betalnings nummer (trots att ni aldrig nått Zazzles sista sidan för betalning).  Om ni stöter på ett sådant fel, kontakta oss så kan vi  hjälpa till med slutförandet av er beställning. I vissa fall behöver ni kontakta Paypal för att fastställa vilken typ av fel som upplevts.

Vi garanterar att ni endast kommer att debiteras för beställnig som färdigställts och kontrollerats genom vårat on-line ordersystem

Avisande Paypal Transaktioner

Det finns flera orsaker din betalning avslås med PayPal.

• Misstanke om bedrägeri eller felaktig fakturingsinformation
  • Ogilitigt kreditkort eller konto kopplats till Paypal
  • Otillräckliga fonder

För mer information, var vänlig och logga in på ditt PayPal konto på  www.paypal.com, eller kontakta PayPal Customer Support

Problem med Kupong / Kampanjkod

Har ni problem med att få din kod för att accepteras i kundvagnen?

Klicka här för mer information kupong och kampanjkod

Problem med Avgifter

Har en fråga om flera avgifter för en enskild order ... eller en avgiften för en beställning som blev inställt?

Klicka här för mer informationon <rn:answer_xref answer_id="873" contents="Captured Funds &amp; Preauthorization Charges" />