"Gör denna butik privat" funktion

Vad betyder "Gör denna butik privat"?

 

Butik-att välja att göra eran butik privat betyder att er butik ej är synlig för allmänheten, dvs INGEN ANNAN än ni kan se eran butik. Detta innebär att ni kan skapa era produkter, anpassa butik privat och bygga upp förväntan för tex ett lanseringsdatum för eran butik, för att sedan när ni vill ha butik offentlig, enbart avmarkera denna funktion.

Observera att alla produkter som är markerade som "Public" (alla kan se dem) förblir synliga även om butiken som produkterna är knytna till har satts till "Gör denna butik privat"

För att dölja alla produkter i en butik, vänligen se steg nedan:

  1. Logga in på ditt Zazzle konto och klicka på "Mitt Konto"
  2. Från den sidan som kommer upp (eran konto sida) klicka på "Visa dina produkter" och klicka på rullgardinsmenyn brevid erat butiksnamn för att välja butik.
  3. Klicka på "Visa" rullgardinsmenyn för att visa antal produkter, välj 100 (max antal)
  4. Klicka på "Volymåtgärder samt klicka på "Alla". Ni kan nu se en röd bock visas under varje produkt
  5. När alla produkter är markerade med röd bock, klicka på "Åtgårder" rullgardins menyn
  6. I "Åtgärder" menyn välj "Make Hidden" (enbart ni kan se dessa produkter)
  7. Om ni enbart har en sida med produkter, är ni klar. Men om ni har flera sidor med produkter, måste ni upprepa steg 4-6 för varje sida tills alla produkter visar ikonen för "Make Hidden" (ett öga med rött diagonalt streck över) under alla produkter.