Skapa en Zazzle butik

Hur skapar jag en Zazzle butik?

Vincent van Gogh sålde endast ett verk under hela sin livstid. Om han bara hade haft Zazzle!

Oavsett om ni är en konstnär, fotograf, författare eller grafisk designer, samt oavestt om det är en hobby eller erat arbete, kan ni ladda upp era verk för försäljning på Zazzle produkter.

Som designer kan ni använda er av Zazzle på många olika sätt:

• Generera royaltyintäkter på ursprungliga verk
  • Förevisa obegränsat antal produkter där era fans kan dem (gratis)!
  • Främja samt marknadsföra era original verk
  • Skapa mallar som andra kan skräddarsy (för födelsedagar,bröllopsdagar etc) samt som ni genererar royaltyintäkter på
  • Tillverka specifika produkter för eget bruk eller för försäljning (inga minimum antal på beställningar)

Att ha era designs hos Zazzle är ej uteslutande, vilket innebär att ni kan använda bidragande designs för andra ändamål, inklusive att sälja det någon annanstans. Under tiden tjänar ni royalty (som ni själv specificerar) på allt som ni säljer hos Zazzle. Ni kan tjäna inkomster från en produkt eller från hundratals, detta är helt upp till er! Det är gratis och lätt!

Via Zazzle kan ni visa upp erat arbete till en global publik utan kostnad. Det stämmer: ni behöver ej köpa en webb adress, designa egen hemsida eller betala lager eller produktionskostnader. Zazzle gör det enkelt och gratis för dig att marknadsföra era kreativa verk

Följ dessa enkla steg nedan för att börja tjäna pengar.

Registrera er för ett Zazzle konto. Skapa ett medlemskonto för att komma igång. Ni kan öppna flera butiker under ett Zazzle konto. Butiksnamn måste vara mellan 6-20 karaktärer samt ej innehålla mellanslag eller bindestreck

Skapa designs. Skapa produkt designs genom att ladda upp dina bilder, lägg till text samt välj typsnitt och färger. Dina bilder sparas i eran privata Bild sida, så att ni kan använda dem igen för att skapa nya produkter. Ni kommer även att kunna välja Kategorier i er butik där ni vill visa upp era designs, samt om ni önskar att andra användare skall kunna anpassa era produkter eller ej.

Lägg till produkter för försäljning. Ni kan ha era produkter dolda eller ha dem synliga för potentiella kunder (samt börja tjäna pengar). Eran butik är utrustad med verktyg som ni kan använda för att visa upp era designs, välkomna feedback eller synpunkter, främja kommande evenemang samt mycket mer. Ni kan även låta era potentiella kunder anpassa era designs för att skapa unika produkter.

Skapa en butik. När ni har ett medlemskonto, kan ni skapa en eller flera butiker knytet till detta konto, genom att klicka på "Skapa en butik" under "Mitt konto". När ni skapar en butik kan ni komma åt den genom att besöka eran butiksadress, som kommer att se ut ungefär så här: https://www.zazzle.se/mittbutiksnamn.Ni kan även anpassa din(a) butik(er) genom att klicka på "Hantera mina butiker"

Tjäna pengar. Med Zazzles royalty program kan ni specificera hur mycket royalty ni vill har på varje produkt. Så ni kan ange hur mycket ni vill tjäna på varje försäljning. Royalty procent ligger mellan 5 och 99%. Observera att ju högre royalty, desto högre försäljningspris.

Bli en Associate. Bli en associate och driv trafik till eran Zazzle butik från eran egna hemsida. Vid varje köp från en hänvisad kund, tjänar ni 15% i provision. Om kunden köper en av era produkter, tjänar ni 15% i tillägg till eran egna royalty.

Läs mer om vår nyaste marknadsförings verktyg, Zazzle star. Detta hjälper er att dela med er av er butik, sälj flera produkter samt  tjäna mer pengar. Varje butiks innehavara hos Zazzle kan nu ha sin egen användarvänliga butiks länk som gör det lätt och smidigt att främja din butik till vänner, familj, kontakter samt hela världen!

För mera information om hur ni tjänar pengar, vänligen besök vår sida nedan:

Två sätt att tjäna pengar på Zazzle