Zazzle Kredit

Var hittar jag min Zazzle kredit?

Ni kan se saldot i vänstra hörnet när ni loggar in till erat Zazzle konto.  Mitt Konto

Här nedan är ett exempel på hur ni ser eran Zazzle kredit på erat konto. Detta behöver ej återspegla balansen på ditt konto.

Ni kan använda eran Zazzle kredit för att beställa korrigerade designs eller för att beställa ny produkt, vilket som ni önskar. Vänligen notera att det kan ta upp till 48h innan Zazzle kredit är tillgänglig på erat Zazzle konto.