Beställa produkt från en tidigare beställning

Hur beställer jag produkter som jag beställt tidigare?

Ni kan hitta tidigare beställning samt lägga in en ny beställning för samma produkt genom att följa nedanstående steg:

1. Logga in på erat Zazzle konto
  2. Klicka på "Mitt Konto"
  3. Klicka på "Beställningshistorik" som ni hittar i vänster spalt på sidan.
  4. Klicka på beställning som innehåller produkt (er) som ni vill beställa igen.
  5. Klicka på produkt (en åt gången ) som ni vill beställa igen för att komma tillbaka till produkt sidan**
  6. Om ni behöver göra ändring till eran tidigare beställning, vänligen klicka på "Anpassa" knappen för att ändra på beställning.
  7. När ni är redo att lägga till produkt (er) igen till kundvagn, klicka på "Handla"
  8. När ni är redo (alla produkt (er) åter i kundvagn) klicka på "Fortsätt till kassan"

**Obeservera att om produkt sida ej öppnas när ni klickar på tidigare beställd produkt, betyder detta att produkt har tagits bort från Zazzle och är ej längre tillgänglig för köp