Icke-bidragande konto avgifter

Nedan följer en lista över avgifter som debiteras månadsvis för icke-bidragande konton.

“Icke-bidragande kontoavgifter kommer endast att avräknas från existerande intäkter på ditt Zazzlekonto tills ditt konto blir bidragande eller till att ditt saldo är noll - ditt Zazzle saldo kan aldrig vara minus pågrund av Icke-bidragande konto avgifter, Zazzle kommer ALDRIG att dra summor från ditt bankkort eller Paypal konto för dessa avgifter”

Valutan som används baseras på betalningsinställningarna som visas i dina betalningsinställningar under fliken Inkomster i ditt konto. De angivna avgifterna gäller från och med 1 april 2019. För mer information se vår användaravtal.

Valuta

Justerad avgift

USD

AUD

EUR

BRL

CAD

NZD

CHF

SEK

GBP

JPY