Ändringar i vår användaravtal och policy

När vår marknadsplats utvecklas måste vårt användaravtal och våra policyer också uppdateras.

De uppdaterade policyerna är giltiga för alla användare från och med den 9 september 2020, och även om du måste referera till policyn för fullständig information, inkluderar den viktiga uppdateringar:

För vårt användaravtal:

• Zazzle är bäst när du och resten av vårt samhälle kan kommunicera fritt och ta din kreativitet till nästa nivå tillsammans. För att främja detta mål har vi lagt till ljud- och videofunktioner i våra chatt- och samarbetsfunktioner!
  • För kvalitetskontroll och för att säkerställa att alla Zazzle-användare följer våra riktlinjer för alla användare kan vi spela in och lagra chatt- och samarbetssessioner i upp till nittio (90) dagar, och din användning av dessa funktioner utgör ditt samtycke att spelas in på detta sätt. Som alltid följer vi villkoren i vår integritetspolicy!
  • Även om du redan har gett oss rätten att använda bilder i dina sociala medier som du taggar med #ZazzleMade eller #ZazzleShowandTell, har vi förtydligat definitionen av "Tagged Media" för att uttryckligen inkludera likheter.

För vår integritetspolicy:

• Vi lade till mer information om standardavtal, ett dataskyddsavtal som utfärdats av Europeiska kommissionen. I enlighet med Europeiska kommissionens allmänna dataskyddsförordning kommer vi att ingå standardavtal med våra leverantörer för att skydda din integritet.
  • Vi uppdaterade namnen på tredjepartsannonseringspartners och deras integritetspolicylänkar.

För att läsa de fullständiga uppdaterade policyerna, se nedan. Eventuella aktiverade termer som inte definieras här är enligt definitionen i policyn.