Ändringar i vår användaravtal och policy

Med att vår marknadsplats utvecklas, så måste våra användaravtal och policyer också uppdateras.

De uppdaterade riktlinjerna kommer att vara effektiva för alla användare med början den 1 april 2019.  I och med att du kan behöva referera till riktlinjerna för fullständiga detaljer, så innehåller de följande viktiga uppdateringar:

För vårt användaravtal:

1. Zazzle fungerar som bäst när du och resten av vår gemenskap är engagerade och involverade. I framtiden kommer ett konto att betraktas som ett "icke bidragande konto" om antingen (1) en offentlig produkt inte har publicerats, eller (2) det inte har hänvisats till hänvisningskontot under den föregående 15-månadersperioden. Icke-bidragande konton kommer att bli föremål för en månatlig "icke-bidragande kontoavgift".
  2. Zazzle har en ny social media-policy som gör det möjligt för formgivare och användare att i förväg tillåta oss att använda och posta innehåll som du taggat med #ZazzleMade på dina sociala medier. Detta tar bort steget att behöva nå ut personligen så att vi snabbt och enkelt kan dela ditt underbara innehåll!
  3. Vår nya elektroniska kommunikationsleveranspolicy klargör att Zazzle kan kommunicera med sina användare elektroniskt!

För vår integritetspolicy:

1. Vi har lagt till mer information om Privacy Shield, en amerikansk handelsavdelning som vi följer för att skydda din information.
  2. Vi uppdaterade namnen på tredjeparts annonspartners och deras personuppgifter.

För vårt Designer Licensavtal:

1. Vi har noterat att några designers försöker skicka sina templatstyrda produkter (med fraser som "Din design här" eller "Din bild här") som Zazzle-mallar, så vi har lagt till språk som låter oss ta bort alla liknande templatstyrda produkter från marknaden.
  2. Zazzle respekterar innehavarna av immateriella rättigheter. Därför så vi har klargjort och upprepat vår rätt att, med stöd från användaravtalet, säga upp konton för designers på grund av överträdelser av användaravtalet och / eller licensavtalet, inklusive upphovsrätts- och varumärkesintrång.
  3. Zazzle är alltid på utkik efter möjligheter och partnerskap som kan gynna vår designgemenskap. Vi har därför lagt till språk som låter dig delta i vilket som helst av våra speciella program (t.ex. erbjudanden på tredje parts webbplatser etc.) som vi kan erbjuda.

För vårt associerade programavtal:

1. För att undersöka eventuella beställningar eller klick som vi misstänker kan strida mot programmet, har vi lagt till ett krav att Associates samarbetar med eventuella förfrågningar om information eller förtydligande, och bristande samarbete kan vara ett brott som kan leda till sanktioner till och med kontouppsägning.
  2. Vi kommer att uppdatera registreringsprocessen för Associates Program. För mer information, vänligen klicka här.

För att läsa de fullständiga uppdaterade riktlinjerna, se nedan. Eventuella aktiveradevillkor som inte definieras här är som definierade i policyerna.