Ändringar i vårt användaravtal och policyer

Vi växer och utvecklas och med det kommer förändringar i avtal. För att du ska känna dig nöjd med alla saker, så försöker vi hålla dig informerad om uppdateringar som reglerar användningen av vår webbplats och nya användaravtalet som träder i kraft fr.o.m. 22 november 2019.

Nedan är några av höjdpunkterna:

Användning av digitalt innehåll och utformingsregler:

• Zazzle utökar sin definition av innehåll till att inkludera digitalt innehåll. Digitalt innehåll gör det möjligt för användare att skapa en design och sedan lägga upp designen till en fysisk produkt på Zazzle-plattformen.
  • Zazzle Create är våran nya verktyg för att skapa digitalt innehåll. Detta betyder att det kommer att driva potentiella nya användare till webbplatsen för att skapa allt från digitala inbjudningskort till Facebook®-banners och Snapchat®-mallar.

Zazzle Create & Royalties:

• Vi har arbetat med en testgrupp av designare för att skapa ett designverktyg med digital design och sekundärt innehåll.
  • Vi kommer att utöka antalet designers som kan bidra till designen av Zazzle Create inom en snar framtid. Om du vill vara en del av den här möjligheten ska du ansöka här.
  • Digitalt innehåll är gratis för användare att ladda ner, men varje designer som har bidragit till en design som visas på en fysisk produkt kommer att få ersättning för det.
  • Läs mer om det på Zazzle Royalty och Hänvisningstabeller för att förstå hur royalties kommer att bestämmas när sekundärt innehåll läggs till innehållet på din marknadsplatsdesign.

Chattar & Samarbeten:

• Vi introducerar nya funktioner på webbplatsen  som t.ex. Zazzle Chatten och Zazzle Samarbeten. Vänligen, se användaravtalet för mer information.
  • Zazzle Chatten är till för att användare eller kunder kan att ansluta sig till Designers och andra användare på Zazzle.
  • Vi tillkännager också Samarbete, ett sätt i realtid för användare att samarbeta om mönster med andra användare, inklusive vänner och familj.
  • Vi är alla en del av samma väld. Enligt avsnitt 4 i användaravtalet måste vi behandla varandra med respekt och avstå från att trakassera, förolämpa eller missbruka andra medlemmar.

För att läsa om webbplatsändringar och policyuppdateringar, vänligen se härnedan. Eventuella aktiverade termer som inte definieras här definieras i policyn.