Het registreren van een Zazzle account

Bij Zazzle kun je praktisch alles maken wat je je maar kunt inbeelden. Fantastisch dat je onderdeel wilt zijn van onze creatieve revolutie! Alhoewel het mogelijk is om door de miljoenen designs te bladeren en die te personaliseren, dien je een account aan te maken om daadwerkelijk een product te kunnen bestellen. We bieden momenteel geen bezoekers account aan.

Maar wees gerust! Gebruikmaking van Zazzle is veilig, gratis en boven alles natuurlijk heel leuk! Een Zazzle account heb je binnen een paar stappen aangemaakt. De privacy van alle Zazzle gebruikers is heel belangrijk voor ons, we zullen je account dan ook nooit spammen of je persoonlijke informatie met derde partijen delen. Je kunt hier ons privacybeleid bekijken. Je kunt ook onze gebruikersovereenkomst raadplegen.

Als je je eenmaal hebt aangemeld heb je toegang tot vele fantastische voordelen. Met een Zazzle account kun je:

- Eenvoudig de voortgang van geplaatste bestellingen bijhouden en op de hoogte worden gehouden wanneer het klaar is voor verzending.
- Bewaar, heb toegang tot en organiseer je bewaarde afbeeldingen voor herhaaldelijk gebruik in je designs.
- Bewaar de designs waar je nog aan werkt voor later gebruik.
- Sla je verzendings- en facturatie gegevens op voor toekomstige aankopen.
- Ontvang en beheer meldingen aangaande Zazzle promoties, account activiteiten en speciale aanbiedingen.
- Creëer en personaliseer een Zazzle store waar je je creaties te koop kan aanbieden...en nog veel meer!

Hoe pak je dit aan? Nou, dat is heel eenvoudig. Volg deze stappen:

1. Begin met er zeker van te zijn dat je op de "aanmeldpagina" zit. Op deze pagina zie je als het goed is "Voor het eerst bij Zazzle?" Je kunt ook hier klikken.

2. Vul de vereiste velden in met je e-mail adres en een wachtwoord. Het wachtwoord moet tussen de 6 - 20 karakters bevatten. Zorg dat je juiste leeftijdsoptie kiest, klik op de "Ik ben geen robot" knop (als die aanwezig is) en vervolgens op "Doorgaan"

3. Gefeliciteerd, je hebt zojuist je Zazzle account aangemaakt!

Mocht je een foutmelding ontvangen die aangeeft dat je adres reeds in gebruik is, dan is de kans groot dat je in het verleden al een account hebt aangemaakt met dit adres! Als dat het geval is dan dien je op de reguliere wijze in te loggen. Mocht je het wachtwoord niet meer kunnen herrineren, geen problemen, gebruik de "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" link en we zullen je helpen om je wachtwoord te resetten.

We vinden het geweldig dat je ervoor hebt gekozen om je aan te sluiten bij de Zazzle community. Mocht je nog problemen hebben bij het registreren van een Zazzle acount of bij het inloggen, neem dan vooral contact op met onze klantenservice en we helpen je graag verder!