Hoe annuleer of wijzig ik een bestaande bestelling?

De productdetails of personalisering van een Zazzle-bestelling wijzigen

Zodra een bestelling geplaatst is, kan deze inhoudelijk niet meer gewijzigd worden. Mits de bestelling nog "Pending" is (gewoonlijk 1 uur na het bevestigen van de bestelling), dan kun je er voor kiezen om de bestelling te annuleren via je Zazzle account. Als je je bestelling op deze manier annuleert, dan worden de geannuleerde items automatisch terug in je winkelwagen geplaatst. Vervolgens kun je daar alternatieve stijlopties selecteren. Je kunt ook het ontwerp aanpassen door op de relevante miniatuur te klikken. Hier vind je meer informatie over het annuleren van een bestelling, inclusief belangrijke informatie in geval van betaling per overschrijving of per iDeal.

terug naar de top

De verzendmethode van een Zazzle-bestelling wijzigen

Na het plaatsen van een bestelling kan de verzendmethode niet worden gewijzigd. Als de bestelling nog in "Pending" status is, en nog niet in productie is genomen (gewoonlijk 1 uur na het bevestigen van de bestelling), kan je er nog voor kiezen de bestelling te annuleren via je Zazzle account. Instructies hiervoor vind je hier, inclusief belangrijke informatie in geval van betaling per bankoverschrijving of per iDeal. Als je je bestelling op deze manier annuleert, dan worden de geannuleerde items automatisch terug in je winkelwagen geplaatst, vanwaar je alternatieve verzendopties kunt selecteren en de bestelling opnieuw plaatst. Dit kan niet meer worden gedaan als de bestelling de status "Verwerkt" heeft bereikt.

terug naar de top

Instructies voor het annuleren van je bestelling

Je kunt een bestelling via de volgende stappen annuleren.

1. Log in op je Zazzle account
  2. Klik op "Mijn Account"
  3. Klik op "Besteloverzicht" aan de linkerkant van de pagina
  4. Klik op de knop "bestelling annuleren" onder de bestelling die je wilt annuleren
  5. Klik op "ja"

Als je reeds per bank-overschrijving of iDeal betaald hebt, neem dan vervolgens contact op met de klantenservice zodat de terugbetaling in gang gezet kan worden. Contact opnemen kan via de "Heb je nog steeds vragen?" sectie onderaan deze pagina. In geval van PayPal of Credit Card is de terugbetaling automatisch.

Als de knop "Bestelling annuleren" niet beschikbaar is (of niet werkt), dan is dat omdat je bestelling in productie genomen is of reeds verzonden is. Neem in dat geval tevens contact op met de klantenservice, via de "Heb je nog steeds vragen?" sectie onderaan deze pagina.

terug naar de top

Een adreswijziging aanvragen

Er is een beperkte mogelijkheid om het bezorgadres te wijzigen. Als je bestelstatus nog "Pending" is, raden we aan om de bestelling met de bovenstaande instructies te annuleren en een nieuwe, aangepaste, bestelling te plaatsen. Als echter de bestelling in de status "Verwerkt" terechtgekomen is en de knop "bestelling annuleren" niet meer beschikbaar is, neem dan contact op met onze klantenservice via de "Heb je nog steeds vragen?" sectie onderaan deze pagina. Een Zazzle vertegenwoordiger zal dan zijn/haar best doen om het adres te corrigeren.

terug naar de top